UNESCO VE MUN Kulübü Öğrencilerimizin Model Birleşmiş Milletler Konferanslarındaki Başarıları...

UNESCO VE MUN Kulübü Öğrencilerimizin Model Birleşmiş Milletler Konferanslarındaki Başarıları...

    Gazi Anadolu Lisesi UNESCO ve MUN KULÜBÜ öğrencileri, geçtiğimiz günlerde delegasyon olarak katıldıkları Hacettepe Üniversitesi tarafından düzenlenen ve dört gün süren HUMUN’24 Model Birleşmiş Milletler Konferansı’nda, farklı evrensel sorunların çözümüne odaklandıkları çeşitli komitelerde, akademik anlamda kendilerini ifade etme ve İngilizce kullanım becerilerini geliştirme fırsatı buldular. 

      Söz konusu etkinlikte okulumuzu büyük başarı ile temsil eden Gazi Anadolu Lisesi Delegasyonundan 11 G sınıfından M.G. ve 10 K sınıfından P.A. adlı öğrencilerimiz komitelerinde göstermiş oldukları üstün performansları sonucunda “Başarı Belgesi” almaya hak kazandılar. Ayrıca 13-14 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nde ve 19-21 Nisan 2024’te de İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen MUNICA Model Birleşmiş Milletler Konferanslarında okulumuz 10 J sınıfından Z.P.’in göstermiş olduğu gayretleri “Best Delegate-En İyi Delege” ödüllerine layık görüldü.

    Sertifikalarını Okul Müdürümüz Sayın A.E.’dan alan öğrencilerimiz M.G. , P.A., Z.P.’yi ve çalışmalarında kendilerine destek olan Kulüp danışman öğretmenimiz H.M.’yi kutluyor, öğrencilerimizin böyle başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.  


06.05.2024 128

06-05-202406-05-2024