Okulumuz Öğrencileri

Okulumuz Öğrencileri "Das Wunder Wasser" ( Suyun Mucizesi ) adlı avrupa eTwinning projesini başarılı bir şekilde yürüttü...

"Das wunder Wasser" adlı Avrupa etwinning projemizi okulumuz 10. sınıflarından Mina Gömlekci, Zeynep Babacan, Feyza Göktepe, Damla Üyüklüoğlu,  Muhammed Görgülü,  Abdussamet Taha Cinbir, Begüm Erdoğan ve İrem Horat ekim ayından bu güne kadar birlikte yürüttüler. Bu projede öğrencilerimize Almanca öğretmenimiz Sadettin Göktepe rehberlik etti.  Öğrencilerimiz "Su" ile ilgili birçok değişik konuda Almanca bilgi ve becerilerini farklı ülkelerden öğrencilerle karşılıklı pekiştirme imkanı buldular. Derslerde pek duyulamayacak "Su" ile ilgili terimsel Almanca kelimeleri içeren disiplinlerarası projemizde Türkiye ile birlikte Polonya, Hırvatistan, Estonya ve Ukrayna'dan olmak üzere 5 farklı ülkeden 12 öğretmen ve 80 öğrenci bulunmaktadır. Projemiz 2022 yılının Mayıs ayında tamamlanacaktır.

19.04.2022 1438

19-04-2022