Gazi Anadolu Lisesinde

Gazi Anadolu Lisesinde "ENGLISH TOGETHER-BİRLİKTE İNGİLİZCE" Projesi Semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile ortaöğretim İngilizce öğretmenlerimizin mesleki ve alan gelişimlerinin, mesleki işbirliklerinin desteklenmesi amacıyla yürütülmekte olan "Birlikte İngilizce (English Together)" projesi kapsamında bu dönem okulumuzda 2 seminer verildi.

Aralarında Ankara Atatürk Lisesi, Çankaya Lisesi ve Bahçelievler Anadolu Lisesi gibi pek çok okulun da bulunduğu Çankaya bölgesindeki okullarda görev yapan  İngilizce öğretmenlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen ve tüm Türkiye çapında uygulanmakta olan  seminerler öğretmenlerin bireysel öğretim uygulamaları hakkında düşünmeleri, kendi sorunlarını tespit etmeleri ve bu sorunlara birlikte çözüm bulmalarını sağlamayı hedeflemekte.

OYGM Mesleki Gelişim Toplulukları (PDC) proje yürütücüsü okulumuz İngilizce öğretmeni H. M., düzenlenen eğitimlerin,  öğretmenlerin sınıf içi uygulamalarında verimliliği arttırmanın temel bir aracı olacağını ve Mesleki Gelişim Topluluklarında birlikte çalışma becerilerini arttıracağını düşündüğünü belirtti.

20.01.2023 819

20-01-202320-01-202320-01-202320-01-202320-01-2023