"Tell the Tale " adlı Uluslararası eTwinning projesi başarıyla tamamlanmıştır...

"Tell The Tale", farklı ülkelerden öğretmenler ve öğrencileri için uluslararası bir dil - kültür projesidir. Öğrencileri (kendi ülkelerinin ve ortaklarımızın ülkelerinin) kültürünü deneyimlemeye ve keşfetmeye, çalışmalarını yaratmaya ve popülerleştirmeye teşvik etmek istedik. Ülkelerinden efsaneleri paylaşırlarken hep birlikte yeni bir hikaye  yazıp ve videosunu   yaptılar. Proje kapsamında  farklı uygulamalar kullanarak sesli kitap, hikaye çevirileri yaparken web2 araçlarını  kullandılar. Ana hedeflerimizden biri, öğrencilerimize İngilizceyi uluslararası bir dil olarak konuşmanın gücünü göstermekti.Yapılan çevrimiçi toplantılarda karar verme, takım çalışması ve dili etkili bir şekilde kullanma becerilerini geliştirdiler.

Tell The Tale', hayal gücü ve bilgiyi aynı anda geliştirmenin mükemmel bir yoludur.

Bu projeyi 10/A sınıfından Ceylin Balaman, Elif Su Çiçek, Nehir Yıldız, Yağmur Balaman İngilizce öğretmenleri Nevin Açıksöz rehberliğinde yürütmüşlerdir. Öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

06.05.2022 711

06-05-2022