Okulumuz Müzakere Kulübü BARIŞ PINARI HAREKATI'nı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sayın Mücahit Küçükyılmaz'la müzakere etti.

Okulumuz Müzakere Kulübü BARIŞ PINARI HAREKATI'nı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sayın Mücahit Küçükyılmaz'la müzakere etti.

Gazi Anadolu Lisesinin kulüplerine bu sene "merhaba" diyen MÜZAKERE KULÜBÜ ilk oturumunu güncel ve gündemdeki bir konuyla gerçekleştirdi. BARIŞ PINARI HAREKATI'nı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sayın Mücahit Küçükyılmaz'la müzakere etti. Oturum, kulüp başkanı Osman Köksal'ın açılış konuşmasıyla başladı. Kulüp başkanı, Müzakere Kulübünün ilk oturumu olduğu için  kulübü tanıtarak kulüp hakkında bilgi verdi. Müzakere Kulübünün ilk misafiri olan Sayın Küçükyılmaz'ı ve onun çalışmalarını anlattı.

Müzakere Kulübü'nün ilk oturumu okulumuzun Mucithane odasında gerçekleşti. Oturuma kulüp üyeleriyle Kulüp rehber öğretmenleri Rana Değirmenci, Saadet Kara, Saliha Şahin, müdür yardımcılarımızdan Mesut Dinçer ve okul müdürümüz sayın Abdullah Ercan katıldı.

Barış Pınarı'dan hareketle "zaman - mekân", "tarih – coğrafya" ilişkisine de değinen Sayın Küçükyılmaz  Doğu ve Batı medeniyetlerinin insana yaklaşımı üzerinde durdu. Oturumun son bölümünde kulüp üyeleri konuyla ilgili görüşlerini ifade etti, Mücahit Küçükyılmaz'a sorular sordu. Soru ve cevaplarla devam eden oturum okul müdürümüzün misafirimize çiçek takdimi ile sona erdi.

06.11.2019 844

06-11-201906-11-201906-11-201906-11-201906-11-2019