Müzakere Kulübümüzün katkılarıyla  Dr. Hamdi TEMEL  'Plastik Hayatlar ve Kanser' konulu Konferans gerçekleştirildi...

Müzakere Kulübümüzün katkılarıyla Dr. Hamdi TEMEL 'Plastik Hayatlar ve Kanser' konulu Konferans gerçekleştirildi...

    Sıfır Atık Projesi'ne katkı sunan, 'Plastik Hayatı Atın Gülmeye Bakın' düsturu ile çevre ve hayat bilinci konusunda kimya ve eczacılık alanında yüzlerce proje, çalışmaya sahip, bu konularda kitapları bulunan Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kurucu Dekanı ve Çevre Bilinci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ilime, hayata, insana aşkla yüzü gülen, çalışkan ve azimli hocamız Prof. Dr. Hamdi Temel,  ( Müzakere Kulübü Danışmanımız Rana DEĞİRMENCİ'nin daveti üzerine) bizi kırmayarak Ankara'da yoğun çalışmaları arasında okulumuza geldiler.

Prof bir saatlik konferansında önemli açıklamalar yaparken 'insan' bilim adamının hayata, insana ve bilime nasıl bakması, nasıl 'duruş' sergilemesi gerektiği noktasında da öğrencilere rol model oldular.

   Müzakere Kulübümüz öncülüğünde, Çevre Kulübü ile iş birliği içinde, Fotoğrafçılık Kulübü desteği ile hazırlanan programa başta Okul Müdürümüz Abdullah ERCAN olmak üzere Müzakere Kulübü öğretmenlerimiz Rana DEĞİRMENCİ, Saliha ŞAHİN, Saadet KARA ile birlikte çok sayıda öğretmenimiz,  Müzakere, Çevre ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri ile sınıflar katıldı.

16.01.2020 851

16-01-202016-01-202016-01-202016-01-2020