Kanada'dan ülkemize gelen

Kanada'dan ülkemize gelen "(NSISP)-Nova Scotia International Student Program"-"Nova Scotia Uluslar Arası Öğrenci Programı" yetkililerini ağırladık.

           Toplam yedi bölgesel eğitim merkezi bulunan Kanada'nın Nova Scotia bölgesi yetkilileri; Cape Breton-Victoria bölgesi Uluslararası Öğrenci Programları-NSISP Eğitim Direktörü Tammy SAMPSON ve Strait bölgesi Uluslararası Öğrenci Programları Eğitim Direktörü Chuck BOUDREAU, Kanada Ulusal Eğitim Programlarında uluslararasılaşma ve kültürler arası etkileşime  büyük önem verdiklerini ve bu yüzden bölgelerinde yürütülen uluslararası öğrenci programlarının önemli bir yere sahip olduğunu vurguladılar. Konu ile ilgili detaylı bilgileri okul müdürümüz Sn Abdullah Ercan ile paylaşan yetkililer  okulumuzda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını da ifade ettiler. 

 

            NSISP Nova Scotia'daki  üniversiteler ile birlikte çalışarak öğrencilerini Pathway (Üniversiteye Geçiş) programları aracılığıyla Kanada'nın en iyi üniversitelerine gönderme şansı da sunmakta ayrıca öğrencilerini lise sonrası eğitim, iş hayatı ve hayata hazırlamak amacıyla 15 yıldan fazla bir süredir NSISP okullarını uluslararası öğrencilere açmış bulunmaktadır.


01.11.2019 792

01-11-2019