Gazi Anadolu Lisesine

Gazi Anadolu Lisesine "ULUSAL VE AVRUPA KALİTE İLE AVRUPA LEVHASI ÖDÜLÜ" verildi...

Gazi Anadolu Lisesinin eTwinning okulu olmasında önemli çabaları olan İngilizce öğretmenimiz Nesrin Çetinkaya ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Saadet Kara, 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemlerinde yaptıkları projelere ait ödüllerini, Millî Eğitim Bakanlığımızın Şura salonunda Ulusal Ajansın düzenlediği törende aldılar.

Nesrin ÇETİNKAYA ''17 SUSTAİNABLE DEVELOPMENT GOALS'' ve ''RESPONSİPLE CONSUMPTION AND PRODUCTION'' isimli projeleri, Saadet KARA da ''TWİNTABU'' ve ''81 İL 81 GÜNLÜK 1 HAYAT'' isimli projeleri gerçekleştirmişti.

Her iki öğretmenimiz de hem "Ulusal Kalite Ödülü" hem de "Avrupa Kalite Ödülü" ile ödüllendirilmiş, ancak pandemi nedeniyle ödül törenleri ertelenmişti.

MEB Şura Salonunda yapılan törende, öğretmen ve öğrencilerimizin bu başarılarından dolayı da Ulusal Ajans tarafından okulumuza "Avrupa Levhası Ödülü" verildi.

Gazi Anadolu Lisesi adına bu anlamlı ödülü Okul Müdürümüz Abdullah Ercan teslim aldı.

28.03.2022 951

28-03-2022