Gazi Anadolu Lisesinde

Gazi Anadolu Lisesinde "GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ" kutlandı...

Tüm dünyada her sene Şubat ayında  "E-Safety Day / Güvenli İnternet Günü" kutlanıyor.

Bilindiği gibi dijital teknolojiler, olasılıklar dünyasını parmaklarımızın ucuna getirmekte günümüzde. Olumlu etkilerinin yanı sıra yanlış bilgi edinimi,potansiyel olarak zararlı içeriğe maruz kalma, agresif davranışlar ve siber zorbalık biz internet kullanıcıları olarak karşılaştığımız risklerden sadece birkaçı.

İnternetin bu olumsuz etkilerini en aza indirebilmek amacı ile biz de kurum olarak, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin interneti belirli bir sorumluluk çerçevesinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak, bu konuda bilgilendirip bilinçlendirmek; ayrıca günümüzde son derece yaygın olarak görülen siber suçlar ile ilgili bilgi almak üzere TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doçent Doktor sayın Olgun DEĞİRMENCİ'yi okulumuzda ağırladık.

11.02.2020 445

12-02-202011-02-2020