Çevrimiçi Uluslararası STEM Olimpiyatlarında 1. Aşama olan Ulusal eleme sınavında Fizik dalında Barış ÇINAR, Şükrücan CİHANGER, Alperen BİNAY ve Sena ÖZTÜRK Türkiye birinciliği ve ikinciliği paylaşmışlardır.

12.05.2021 815

Fizik öğretmenimiz Ceyhan Topkaya'nın rehberliğinde bu sene ilk defa katıldığımız Çevrimiçi Uluslararası STEM Olimpiyatlarında 1. Aşama olan Ulusal eleme sınavında Fizik dalında 12. Sınıf öğrencilerimizden Barış Çınar ve Şükrücan Cihanger 23 öğrenci arasında 30 da 30 yaparak Türkiye 1. Ve 2 liğini paylaşmışlardır.

11. Sınıf öğrencilerimizden Alperen Binay sınava katılan 93 öğrenci arasında Türkiye 1. si, Sena Öztürk ise Türkiye 2. si olmuştur. Mayıs ayında 50 ülkenin katılacağı Final sınavında öğrencilerimize başarılar dileriz.