Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nin düzenlediği Model Birleşmiş Milletler Konferansı "MUNAAL" e katılan Okulumuz MUN Kulübü öğrencileri güzel başarılar ile döndü.

10-13 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara Atatürk Lisesi'nin düzenlediği Model Birleşmiş Milletler Konferansı "MUNAAL" e katılan Okulumuz MUN Kulübü öğrencileri güzel başarılar ile döndü.         Çoğunlukla 9. Sınıf öğrencilerimizden oluşan delegasyonda  11-A sınıfından YASEMİN EFE komite başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş olup 10-A sınıfından YİĞİT OFLAZ 'Honorable Mention - Mansiyon'  ; ECE KORKMAZ 'Promising Delegate- Ümit Vadeden Delege' ve yine aynı sınıftan MAHMUT ILICA 'Outstanding Delegate- Üstün Delege' ödüllerine layık görülmüşlerdir. Kendilerini kutluyor, kulüp öğrencilerimize gelecekte katılacakları konferanslarda başarılar diliyoruz.

24.10.2019 3340

24-10-201924-10-2019